Rekordmange på skolebenken

Det andre skoletrimesteret i Zimbabwe er nå i gang, og denne gangen har vi sendt hele 54 barn tilbake på skolebenken! På samme tid i fjor hadde vi 32 barn på skolen, så folkens - det nytter faktisk! Tusen takk til alle sponsorene våre som gir barna våre denne muligheten! Har du lyst til å bli med å hjelpe enda flere barn til en utdanning? Meld deg som sponsor ved å kontakte oss på sponsor@hopeproject.no, og bli med å gjør fremtiden til enda flere barn litt lysere! Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt! <3

Det andre skoletrimesteret i Zimbabwe er nå i gang, og denne gangen har vi sendt hele 54 barn tilbake på skolebenken! På samme tid i fjor hadde vi 32 barn på skolen, så folkens - det nytter faktisk! Tusen takk til alle sponsorene våre som gir barna våre denne muligheten! Har du lyst til å bli med å hjelpe enda flere barn til en utdanning? Meld deg som sponsor ved å kontakte oss på sponsor@hopeproject.no, og bli med å gjør fremtiden til enda flere barn litt lysere! Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt! <3