Nyhetsbrevet

Kjære sponsorer og støttespillere! Den første sommermåneden er endelig her, selv om det ikke er mange ukene siden det ble satt snørekord rundt om i Norge. I Zimbabwe går det mot vinter, og temperaturene er virkelig i ferd med å synke. Selv om man kanskje tror det ikke blir ordentlig kaldt, siden det er i Afrika, så er det ikke sjelden temperaturen beveger seg ned mot 0 grader på natta, og at man våkner opp til rim på bakken.   I slutten av juni vil vi få besøk på barnehjemmet av to ingeniører fra Ingeniører Uten Grenser Norge! Vi har to ganger før hatt besøk av flinke ingeniører. Først var det Karina og Jonas som hjalp oss med installeringen av solcellepanel, slik at vi fikk strøm! Omtrent et halvt år senere kom Joar og Mathias på besøk og hjalp med installeringen av solfangeren, slik at vi også fikk varmt vann! Nå kommer det enda to ingeniører, som skal hjelpe oss med vannproblematikken på tomta, og de skal hjelpe oss å planlegge solcellepanel for de neste husene. De vil også hjelpe oss å se på mulighetene for å sikre strøm og vann til HÅP-familiene våre, gjennom bruk av solenergi! Intervjuene i IUG er snart i gang, og vi gleder oss til å bli kjent med de som velges! Vi gleder oss til å ta dem imot på barnehjemmet!  Det er som vanlig høy aktivitet på bakken i Zimbabwe, og vi gleder oss til å dele alt med dere i nyhetsbrevet! Sett over kaffen og nyt lesingen - det er mye å glede seg over!  Denne måneden ønsker vi også flere nye gruppeledere velkomne med på laget, og gleder oss til å presentere dem i vårt neste nyhetsbrev!   - Anita, Thomas og Lene MCHP-teamet   Les hele nyhetsbrevet  her.

Kjære sponsorer og støttespillere!
Den første sommermåneden er endelig her, selv om det ikke er mange ukene siden det ble satt snørekord rundt om i Norge. I Zimbabwe går det mot vinter, og temperaturene er virkelig i ferd med å synke. Selv om man kanskje tror det ikke blir ordentlig kaldt, siden det er i Afrika, så er det ikke sjelden temperaturen beveger seg ned mot 0 grader på natta, og at man våkner opp til rim på bakken. 

I slutten av juni vil vi få besøk på barnehjemmet av to ingeniører fra Ingeniører Uten Grenser Norge! Vi har to ganger før hatt besøk av flinke ingeniører. Først var det Karina og Jonas som hjalp oss med installeringen av solcellepanel, slik at vi fikk strøm! Omtrent et halvt år senere kom Joar og Mathias på besøk og hjalp med installeringen av solfangeren, slik at vi også fikk varmt vann! Nå kommer det enda to ingeniører, som skal hjelpe oss med vannproblematikken på tomta, og de skal hjelpe oss å planlegge solcellepanel for de neste husene. De vil også hjelpe oss å se på mulighetene for å sikre strøm og vann til HÅP-familiene våre, gjennom bruk av solenergi! Intervjuene i IUG er snart i gang, og vi gleder oss til å bli kjent med de som velges! Vi gleder oss til å ta dem imot på barnehjemmet!

Det er som vanlig høy aktivitet på bakken i Zimbabwe, og vi gleder oss til å dele alt med dere i nyhetsbrevet! Sett over kaffen og nyt lesingen - det er mye å glede seg over!

Denne måneden ønsker vi også flere nye gruppeledere velkomne med på laget, og gleder oss til å presentere dem i vårt neste nyhetsbrev!

- Anita, Thomas og Lene
MCHP-teamet

Les hele nyhetsbrevet her.