Sommerbrevet

Kjære sponsorer og støttespillere!  Sommeren har for alvor begynt, og mange har kanskje allerede startet på årets ferie, mens andre sparer det til senere. Juni og juli er de to kaldeste månedene i Zimbabwe, og det merkes godt på kroppen i Gweru. Det er ikke lett å være gatebarn i disse dager, hvor gradene fort kan synke ned til 0 grader på natta.   Denne måneden har vi hatt storfint besøk på barnehjemmet av ingeniørene Hanne Liland Bottolfsen og William Louis Park fra Ingeniører Uten Grenser Norge! Vi har hatt problemer med vannhullet vi boret på barnehjemmet, da det virker som om det ikke er nok tilsig av vann, spesielt utenfor regnsesongen. Ingeniørene har derfor gjort research og jobbet med å finne en mulig løsning på vannproblematikken på barnehjemmet, samt videre bruk av solenergi. I tillegg har de besøkt alle våre HÅP-familier, og sett på muligheten for å hjelpe dem slik at de får tilgang på rent vann og strøm gjennom bruk av solenergi. Vi gleder oss til å fortelle dere mer om dette i neste nyhetsbrev når rapportene er klare, men det kommer selvfølgelig en smakebit av oppholdet deres allerede nå!   I dette nyhetsbrevet har vi gleden av å presentere våre fine nye gruppeledere! I tillegg har vi mange godsaker fra både prosjektet i Zimbabwe, men også innad i Norge! Så sett over kaffen, og finn deg godt til rette i solstolen, mens du nyter våre ferskeste nyheter rett i fanget! Og uansett om du nyter solrike feriedager på terrassen, eller om du jobber på spreng for å holde hjulene i gang, så ønsker vi deg en riktig god sommer!   - Anita, Thomas og Lene MCHP-teamet   Les hele nyhetsbrevet  her.

Kjære sponsorer og støttespillere!

Sommeren har for alvor begynt, og mange har kanskje allerede startet på årets ferie, mens andre sparer det til senere. Juni og juli er de to kaldeste månedene i Zimbabwe, og det merkes godt på kroppen i Gweru. Det er ikke lett å være gatebarn i disse dager, hvor gradene fort kan synke ned til 0 grader på natta. 

Denne måneden har vi hatt storfint besøk på barnehjemmet av ingeniørene Hanne Liland Bottolfsen og William Louis Park fra Ingeniører Uten Grenser Norge! Vi har hatt problemer med vannhullet vi boret på barnehjemmet, da det virker som om det ikke er nok tilsig av vann, spesielt utenfor regnsesongen. Ingeniørene har derfor gjort research og jobbet med å finne en mulig løsning på vannproblematikken på barnehjemmet, samt videre bruk av solenergi. I tillegg har de besøkt alle våre HÅP-familier, og sett på muligheten for å hjelpe dem slik at de får tilgang på rent vann og strøm gjennom bruk av solenergi. Vi gleder oss til å fortelle dere mer om dette i neste nyhetsbrev når rapportene er klare, men det kommer selvfølgelig en smakebit av oppholdet deres allerede nå! 

I dette nyhetsbrevet har vi gleden av å presentere våre fine nye gruppeledere! I tillegg har vi mange godsaker fra både prosjektet i Zimbabwe, men også innad i Norge! Så sett over kaffen, og finn deg godt til rette i solstolen, mens du nyter våre ferskeste nyheter rett i fanget! Og uansett om du nyter solrike feriedager på terrassen, eller om du jobber på spreng for å holde hjulene i gang, så ønsker vi deg en riktig god sommer!

- Anita, Thomas og Lene
MCHP-teamet

Les hele nyhetsbrevet her.