55715.jpg

BEDRIFTER

  • 90% av din donasjon går direkte til prosjektet, 10% går til vårt "HÅp-fond"

  • Hjelp oss med en engangsdonasjon, fast donasjon eller med din ekspertise

  • Kontakt oss på sponsor@hopeproject.no for mer informasjon. Vi ser frem til å høre fra deg!

Som bedriftssponsor kan du velge mellom tre ulike måter å støtte arbeidet vårt på:
Engangsdonsjon. Støtt arbeidet vårt ved å donere en engangssum til prosjektet.
Fast donasjon. Din bedrift kan støtte arbeidet vårt ved å gi en fast sum i måneden eller året, alt ettersom hva som passer dere best.
Donasjon av tjenester. Organisasjonen har alltid behov for hjelp fra fagfolk innenfor ulike fagfelt. Kan din bedrift bidra til vårt arbeid hører vi gjerne fra dere.

Som Midlands-bedriftsponsor vil din bedrift få full innsikt i hva pengene har gått til via epost og våre månedlige nyhetsbrev. Dere vil også motta en julehilsen fra oss per post.

Kontakt oss på sponsor@hopeproject.no for mer informasjon. Vi ser frem til å høre fra deg!

EXPONERING

Bedrifter som gir donasjoner på mer enn 10,000 kroner får logoen sin på nettsiden, og publiseres på vår Facebookside. Bedrifter som donerer 50,000 kroner eller mer vil få logoen sin malt på veggen på det nye barnehjemmet. Alle Midlands-bedriftssponsorer har mulighet til å få en fra MCHP-styret på besøk til bedriften for å fortelle om prosjektet.

deres donasjon gjør en forskjell!

Som bedriftssponsor går 90 prosent av din donasjon direkte til prosjektene våre i Zimbabwe. De resterende 10 prosentene av din donasjon går til vårt ”håpfond”. Håpfondet er satt opp for å dekke de få administrative utgiftene vi har, slik at 100% av donasjonene vi får fra privatpersoner kan gå direkte til prosjektet!

NYTT BARNeHJEM

Midlands Children Hope Project jobber i disse dager med byggingen av et nytt barnehjem for gatebarna, et HÅP-senter for lokalbefolkningen og et gjestehus i Zimbabwes tredje største by, Gweru. For å få alt dette til trenger vi all den hjelp vi kan få!